Hogyan segíthet?

Ha hisz bennünk és támogatná munkánkat, céljaink megvalósítását, az alábbi lehetőségek közül választhat:

Személyi jövedelemadó
1%-ának felajánlása

Az SZJA 1% felajánlása adómentes és mindössze a rendelkező nyilatkozatát kell elküldeni az adóbevallásával együtt határidőre a NAV-hoz. A felajánlásokból jobb körülményeket, szebb környezetet tudunk biztosítani, valamint terápiás eszközöket vásárolunk.

Kerek-Világ Ház Alapítvány adószáma:

18869781-1-07

1% - a közösség ereje

Alapítványunk 2021. évben tudott először 1%-os felajánlásokat fogadni, mely összesen 410.303 Ft volt. A befolyt összeget, kiegészítve egy szponzorunk támogatásával, ajtó- és ablakcserére fordítottuk.
2022. évben a befolyt összeg: 624.872 Ft volt, melyből a terápiás ház padlásának a hőszigetelését oldottuk meg.
2023-ban tervezzük megújítani a terápiás ház belső terét, hogy szebb környezetben dolgozhassunk a gyermekekkel. Ezen célunk eléréséhez idén is örömmel fogadjuk felajánlásaikat!

Adományok közvetlen felajánlása

Adományozás banki átutalással

Készpénzes támogatását az Alapítvány székhelyén (8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 26.) tudja adományozni. Ha átutalással, bankszámlájáról szeretne támogatást küldeni a Kerek-Világ Ház Alapítvány részére, akkor a felajánlott összeget az itt feltüntetett számlaszámunkra szíveskedjen utalni:
Kedvezményezett: Kerek-Világ Ház Alapítvány
Számlaszám: K&H Bank Zrt. 10402908-50526749-81861013
Közlemény: Adomány
A felajánlásról Alapítványunk Adományigazolást állít ki.

Tárgyi felajánlás

Szívesen fogadjuk tárgyi adományok felajánlását is, mellyel közvetlenül hozzájárulhat infrastruktúránk, terápiás eszköztárunk bővítéséhez.

Kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén, ha a támogatásnak ezt a módját választaná, hogy segíthessünk a számunkra legszükségesebb adomány meghatározásában.

Céges támogatás

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a jövő nemzedékét, munkavállalóit támogatja.

Az Ön vállalatának segítségével a nálunk gondozásban lévő gyermekek megkaphatják a lehetőséget, hogy felzárkózzanak az egészségesen fejlődő társaikhoz, és felnőtté válva be tudják tölteni az őket megillető helyet a társadalomban. Félő, hogy ellenkező esetben perifériára sodródnak, és nem tudnak hasznos tagjává válni a közösségnek.

Az adomány összegéről Alapítványunk Adományigazolást állít ki.

Támogatását köszönjük!